Holdfénykert rendezvény és szabadidőpark

Esküvői étel- és italajánlat

SZOBÁINK


A Hotel Holdfény szobái három szinten helyezkednek el. Fürdőszobával mind a 31 db légkondival 29 db. rendelkezik, ebből 3 db 1 ágyas (ágyméret: 90x200cm), 11 db 2 ágyas
(ágyméret: 90x200cm illetve 160x200cm), 13 db háromágyas, (ágyméret: 90x200cm, illetve 160x200cm) 4 db négyágyas (ágyméret: 90x200cm, 90x190 cm, illetve 160x200cm). A szobákban színes tv, minibár,  internet, dolgozóasztal (WIFI stb.) található.
    

 

  h á z i r e n d

 

A HOTEL HOLDFÉNY létesítményében valamennyi vendégre vonatkozik!

 1. A szobák az érkezés napján 14:00 órától foglalhatók el. A távozás napján a szobák elhagyásának max. időpontja 10:00 óra.
 2. A szállodába állatot behozni illetve a teraszára állatot felvinni TILOS!
 3. Dohányozni a szállodában és annak bejárataitól 5 m-es távolságon belül TILOS! Dohányzás csak az arra kijelölt helyen lehetséges.
 4. A szálloda szobáiban, és egyéb helyiségeiben a vendég által hozott elektromos készüket (pl. kávéfőző, vasaló, vízmelegítő) üzemeltetni, valamint gyúlékony és mérgező anyagokat behozni, azokat tárolni TILOS!
 5.  A szállodában 18 éven aluli vendég szeszes italt nem fogyaszthat, továbbá még a dohányzásra kijelölt helyeken sem dohányozhat.
 6.  A szálloda szobáiban bármely bútorzat, berendezés rendellenes használatából, vagy szándékos rongálásból keletkezett károkat a vendégnek kell megtérítenie, mely érvényes az általa felügyelt gyermekre vagy más, vele együtt megszálló személy által okozott kár esetében is. Ezért minden vendégünk figyelmét felhívjuk arra, hogy a szobák átvételekor az itt található bútorok, berendezések esetleges sérüléseit a recepción jelezzék.
 7.  A szobában elfogyasztott ételek, italok esetében a göngyölegeket és a csomagolóanyagokat kérjük a szemetesben elhelyezni, úgyszintén az ételmaradékot is. Vörösbor fogyasztásánál, vagy egyéb textíliát elszínező étel, ital esetén fokozott figyelmet kell fordítani arra, hogy a szőnyegre és egyéb textíliákra ne csöppenjenek le.
 8.  A vendégeknek használati és személyes tárgyaikat úgy kell a szobákban elhelyezni, hogy a takarítást és leszemetelést ne akadályozzák. Ennek érdekében a délelőtt folyamán a biztosítani kell a személyzet részére a bejutási lehetőséget.
 9.  A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyaikért (pl. ékszer, mobileszközök, laptop, stb.) felelősséget nem vállalunk.
 10. A hotel parkolójában a gépjárművekben keletkezett esetleges károkért a szálloda felelősséget nem vállal. A közlekedést mindenkor a parkoló zsúfoltságának, a gépjárművek elhelyezkedését, a KRESZ szabályai és egyéb leírásban foglaltak figyelembe vételével kell megoldani.
 11. Balesetről, egyéb rendkívüli eseményről a szálloda vezetőjét, távolléte esetén a recepciót azonnal tájékoztatni szükséges.
 12. Talált tárgyakat kérjük, a recepción leadni szíveskedjenek.

Jelen házirend 2018. március 15. napjával lép életbe és a visszavonásig érvényes!

 

Jó pihenést és kellemes időtöltést kívánunk!