Holdfénykert rendezvény és szabadidőpark

Esküvői étel- és italajánlat

VELENCEI-TÓ

 A tó vonzereje a sekély, gyorsan felmelegedő vize. Mindenütt van csónak-, szörf- és vízibicikli-kölcsönző, a pihenők ellátásáról pedig formatervezett, a tájba illő pavilonokban berendezett gyors éttermek, büfék, falatozók egész sora gondoskodik. A füves strandok mellett a közeli sportcentrumok is az aktív kikapcsolódást szolgálják: Agárdon több teniszpálya várja a vendégeket, Nadapon és Gárdonyban pedig lovastúrákra, lovaglásra nyílik lehetőség. A sportolni vágyókat a gárdonyi Sport Beach többek között standröplabda-, standfoci bajnoksággal, beach fitnesszel és gyermekprogramokkal várja a látogatókat, míg Velencén a Tóbíróköz szabad strandján vízi-sípálya várja az extrém sportok kedvelőit.

A parton virágzik az ifjúsági és rendezvényturizmus, melynek kiemelkedő eseménysorozata a Velence-tavi Nyári Játékok, mely a nyáron minden hétvégén koncerteket és szórakozási lehetőséget biztosít Csütörtöktől Vasárnapig, minden hétvégén új helyszínen. A velencei-tavi sétahajózásban mind a három generáció kedvét leli.

Látnivalók: Pákozd – Ingó-kövek, Szúnyog-sziget, ’48-as emlékmű. Sukoró – néprajzi-ház, református templom, Gyapjas zsák. Nadap – Szintezési Ősjegy. Velence – Bence-hegy, pincesor a Sárgaföldes úton. Kápolnásnyék – Vörösmarty emlékház. Gárdony – Gárdonyi Géza kiállítás. Dinnyés – Madárvárta (rezervátum).

 

Agárdi Termál- és Gyógyfürdő – “A Bika-völgy gyógyító ereje”

Mintegy 9ha ligetes területen, 900m2 vízfelület, egy nyitott és négy fedett medence található.
Az 1000m mélyről érkező 58-fokos gyógyhatású termálvíz a kopásos mozgásszervi, idült gyulladásos mozgásszervi és nőgyógyászati betegségekre, balesetek utáni kezelésekre ajánlott. Rosszidő esetén, a gyermekes családoknak is ideális program a gyermekeknek készült élménymedence és játszósarok.

 

Velencei Termálfürdő: - MEGNYITOTT!!!

a 3,1 hektár területen fekvő wellnes- és gyógykomplexum közvetlenül a tó partján, kilátással a Velencei-hegységre. 1.000m2-es kül- és beltéri vízfelületű gyógy- és élményfürdő, wellnesközpont, gyógyászati részleg, fittness terem és szépségfarm.